Ревю на Anker Soundcore Liberty 3 Pro - Комфортът на първо място

Съдържание:

Ревю на Anker Soundcore Liberty 3 Pro - Комфортът на първо място
Ревю на Anker Soundcore Liberty 3 Pro - Комфортът на първо място
Anonim

Anker Soundcore Liberty 3 Pro е най-новата версия на Anker на пазара на слушалки за всеки, който има малко повече за харчене. С функции като активно шумопотискане (ANC) и специален еквалайзер (EQ), не е нужно да понижавате гласа си с тези слушалки.

Отлична конструкция

Поне това очаквате, когато за първи път извадите слушалките от удобната кутия. Със сравнително тесен калъф за зареждане слушалките са спретнато прибрани, докато ще намерите набор от подходящи за самите слушалки. Включени са и няколко форми, които поставяте върху тапите за уши, за да могат да паднат правилно в ухото ви.

След като сте избрали правилните размери, които пасват добре на чашката ви за уши, удоволствието може да започне. Звукът от слушалките е с отлично качество. Аудиото звучи много ясно, особено високите и средните тонове излизат много добре, точно като баса.

При толкова добро качество на звука е жалко, че Anker пропуска някои шевове на активното шумопотискане. Слушалките разочароват изключително много, защото самата изолация е доста посредствена. При включен ANC забелязвате, че околният шум е заглушен, но все още има доста шум, който прави изживяването по-малко приятно.

Това става особено очевидно, когато вятърът профучава покрай главата ви. Дори когато включите специалния режим Wind в приложението Soundcore на Anker, който предлага много повече опции за контрол, пак страдате от шума. Това е голямо забавяне на иначе доброто качество на звука, въпреки че ще имате по-малко проблеми с това, ако използвате слушалките само по време на работа в офиса.

Силен дизайн за спортисти

И все пак тези уши не са предназначени за това. Благодарение на набора от включени върхове на крилата, е ясно, че Anker също иска да осигури на спортистите качество със Soundcore Liberty 3 Pro. Благодарение на върховете на крилете, ушите стоят добре и здраво в ушната ви мида, което ги прави удобни за използване по време на тренировка.

Така че не е нужно да се притеснявате, че ушите ще изпаднат от ухото ви, когато бягате. Самата кутия също е много приятна за съхранение по отношение на дизайна, защото е толкова тънка. Това го прави лесно да се побере в джоба ви, без да бъде разклатен по време на спринт.

Ушите също са устойчиви на пръски, така че слушалките могат да се потят. Потапянето във вода все още не се препоръчва. Просто внимавайте с ръцете си, тъй като контролът с жестове е малко чувствителен.

Управляемост

Контролът с жестове на Soundcore Liberty Pro 3 също отнема известно време. Слушалките използват управление с жестове, за да можете лесно да свързвате различни функции с различните жестове. На практика е само въпрос на свикване с това как точно работят жестовете.

По отношение на повърхността, където трябва да поставите пръста си, това е доста очевидно, но не работи много добре, когато трябва да натиснете слушалката два или три пъти, за да пропуснете песен или да използвате гласов асистент, например. Със сигурност ще направите грешки през първите седмици, но след известно време ще откриете правилния начин да използвате добре жестовете.

Самият контрол се настройва много лесно. Чрез гореспоменатото приложение Soundcore имате множество функции, които ви позволяват да регулирате слушалките. В допълнение към управлението с жестове можете да направите и звуков профил на ухото си, например. В резултат на това звукът е още по-точно настроен към слуха ви и музиката звучи по-добре, нещо, което е възможно и за ANC.

Image
Image

Опции за таксуване

Слушането с ANC в крайна сметка осигурява най-доброто изживяване в повечето ситуации. Той само гарантира, че батерията ви се изтощава най-бързо. Тогава слушалките издържат между пет и шест часа. Различава се малко в зависимост от силата на звука, с която прокарвате музика през капачките.

След това зареждането става бързо, при условие че използвате бързо зареждане. Тогава можете лесно да включите музика за няколко часа след само петнадесет минути зареждане. Сесията за пълно зареждане отнема малко повече време, тъй като ви отнема около два часа, за да заредите напълно слушалките чрез кутията.

Така че това може да стане по-бързо с включения USB-C кабел. Оставете слушалките в кутията и поставете всичко на зарядното устройство и зареждането е много по-ефективно. Трябва. Самата кутия отнема три часа, за да се зареди отново, нещо, което можете да направите и чрез безжично зареждане.

Рецензия на Anker Soundcore Liberty 3 Pro - Добър, но не най-добрият

Като цяло, с цена от 124 евро със сигурност не можете да се оплачете, когато става въпрос за качество. Anker Soundcore Liberty 3 Pro са страхотни ANC слушалки с добър живот на батерията и приятен, тънък дизайн. С множество опции по отношение на звукови профили, еквалайзер и опции за правилно поставяне на слушалките в ухото ви, Anker прави изживяването много приятно от самото начало.

За съжаление, ушите се провалят тук и там, като посредственият ANC се откроява най-много. За средночестотни слушалки като тези, които работят умерено при вятър, е жалко, че не можете да използвате тези слушалки много добре навън. За щастие, като спортни слушалки във фитнес залата или по време на работа в офиса, качеството е отлично, въпреки че с контролите трябва да свикнете.

Плюсовете и минусите

  • Хубав дизайн
  • Отличен звук
  • Удобство при носене
  • Много опции
  • Умерено шумопотискане
  • Лошо от вятъра
  • Неудобни контроли

Популярна тема