Assassin's Creed Valhalla безплатно за игра този уикенд

Съдържание:

Assassin's Creed Valhalla безплатно за игра този уикенд
Assassin's Creed Valhalla безплатно за игра този уикенд
Anonim

Assassin's Creed Valhalla ще бъде безплатна за игра повече от един уикенд. Ubisoft обяви в Twitter. Играта ще бъде безплатна за игра от четвъртък, 24 февруари до понеделник, 28 февруари. Безплатният уикенд на Viking adventures ще започне след пускането на актуализация 1.5 за играта на 22 февруари. Все още не е известно какво ще донесе актуализацията на играта, но поне вече можете да освободите уикенда си, за да изпробвате тази игра.

Зората на Рагнарок

На 10 март ще излезе най-голямото разширение, което Assassin's Creed Valhalla вероятно ще види. Dawn of Ragnarok идва в играта, разширение, в което се гмуркате още по-дълбоко в скандинавската вяра. Dawn of Ragnarok проследява историята на никой друг, а на Всеотец Один. В Dawn of Ragnarok вие следвате Один в мисията му да спаси пленения си син от света на Сварталфхайм, който е превзет от Огнения гигант Суртур във връзка с Йотун. В допълнение към нов сюжет и местоположение, DLC-то носи и много различни нови стилове на игра. По този начин можете да започнете с много нови умения и чисто нова джаджа.

Следващият Assassin's Creed

Според източници на Bloomberg, следващата част от франчайза на Assassin's Creed също вече е определена. Следващата част ще бъде отделна игра, която се фокусира върху Basim, герой от Assassin's Creed Valhalla. За разлика от по-новите си части, играта ще се фокусира повече върху стелт геймплея, както предишните игри от серията Assassin's Creed. Новата отделна игра, фокусирана върху Basim, първоначално беше замислена като разширение. Dawn of Ragnarok ще може да се играе от 10 март. Разширението може да се играе и като самостоятелно, така че не се нуждаете от самата Assassin's Creed Valhalla.

Популярна тема