Всичко, което трябва да знаете за Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

Съдържание:

Всичко, което трябва да знаете за Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
Всичко, което трябва да знаете за Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
Anonim

Първи стъпки с бог

Dawn of Ragnarok е уникален за серията Assassin's Creed по няколко начина. Assassin's Creed Valhalla е първото заглавие във франчайза с трето разширение - Assassin's Creed Origins и Assassin's Creed Odyssey имат "само" две - и не играете с главния герой от основната игра.

В новото разширение можете да започнете с Один, известен също като Хави. В приключението на Assassin's Creed Valhalla можете да играете като върховния скандинавски бог за известно време, но този път ви очаква цяло приключение.

Один пътува до Сварталфхайм, света на джуджетата. Земята е нападната от Jotnars и Muspels, ледените и огнените гиганти съответно, водени от Surtr. Освен родството си с джуджетата, Один има още една причина да спре нашествието, тъй като Суртр отвлича сина му Балдр и го отвежда в Сварталфхайм.

Image
Image

Нови джаджи за игра

В Dawn of Ragnarok ще трябва да се състезавате срещу две изключително силни раси, защото това ще ви предостави значително предизвикателство. За щастие получавате повече ресурси на ваше разположение, отколкото в основната история на Assassin's Creed Valhalla. Джуджетата ще направят Hugr-Rip за Один.

Тази удобна джаджа ви позволява да крадете сили от убити противници. Например, може да е възможно да се трансформирате в гарван, да си придадете формата на Muspel или да имате врагове, върнати от мъртвите и да се биете на ваша страна. Можете да носите само две специални сили едновременно, така че понякога ще трябва да правите трудни избори.

В допълнение към Hugr-Rip, Dawn of Ragnarok също въвежда нов тип оръжие, наречено Atgeir. Това е вид дровово оръжие, което включва нова комбинирана система. Комбинирайки леки и тежки атаки, имате много различни опции на ваше разположение.

Image
Image

Голям свят за изследване

Както споменахме, Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok се развива в Сварталфхайм. Не за първи път виждаме свят от скандинавската митология да оживява, но в този мащаб. Разработчикът Ubisoft Sofia създаде огромен свят за разширението.

Assassin's Creed Valhalla вече има голяма карта и Svartalfheim е със същия размер като Англия в основната история. Това прави новото DLC много по-голямо от Ирландия и Франция съответно в Гневът на друидите и Обсадата на Париж.

Не само, че Dawn of Ragnarok е огромен по отношение на повърхността, но и количеството игра, което получавате за парите си, също е прилично. Например, разширението ще осигури не по-малко от 35 часа игра!

Image
Image

Нова версия за Assassin's Creed Valhalla

Поради всички гореизброени причини, Dawn of Ragnarok е уникално разширение за серията Assassin's Creed. Не искате да пропуснете приключението с Один, но все още нямате Assassin's Creed Valhalla у дома си? Тогава Ubisoft ще пусне нова версия за вас. Assassin's Creed Valhalla: Ragnarok Edition има не само експанжъна, но и самата Assassin's Creed Valhalla, която ви трябва, за да играете експанжъна. Ако искате да започнете почти веднага с Dawn of Ragnarok, можете да го направите чрез повишаване на нивото на мощност, за да получите ниво нагоре за DLC.

Ако вече имате Assassin's Creed Valhalla в колекцията си от игри, тогава не е необходимо да купувате Ragnarok Edition. В такъв случай можете просто да закупите Dawn of Ragnarok като самостоятелно разширение и незабавно да изживеете историята чрез собствен файл за запазване. Подобно на други разширения, ще ви бъде назначено ново търсене, което ще ви отведе до новото приключение.

Image
Image

Кога излиза Dawn of Ragnarok?

Ако нямате търпение да започнете с чисто новото разширение на Assassin's Creed Valhalla, имаме добри новини за вас. Пускането на Dawn of Ragnarok не закъснява.

DLC стартира в четвъртък, 10 март 2022 г. за PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One и PC. Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok вече е достъпна за покупка от Ubisoft Store за $39,99, включително бонуси за предварителна поръчка!

Тази статия е в сътрудничество с Ubisoft.

Популярна тема