Поток: XGN ще се бие с Один в Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok

Съдържание:

Поток: XGN ще се бие с Один в Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
Поток: XGN ще се бие с Один в Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok
Anonim

Тази сряда посетихме канала XGN Twitch в Dawn of Ragnarok, чисто новото разширение за Assassin's Creed Valhalla. В DLC играчите не влизат в обувките на Eivor, но могат да работят със самия Один, върховният бог на скандинавския пантеон.

Определено е време и за действие, тъй като Огненият гигант Суртр отвлече сина на Один - Балдр и нахлу в Сварталфхайм, света на джуджетата. Така че от вас зависи да изследвате новото царство и да изгоните Muspels и Jotnar, враговете на огъня и леда. За щастие ще получите помощ и от джуджетата под формата на много удобна джаджа!

От 15:30 ч. ще работим по нашия собствен канал в Twitch - или вижте вградения поток по-долу - за да сложим край на нашествието на Fire Giants. Така че можете да очаквате много екшън по време на потока, но също така ще видим великолепието на Сварталфхайм и ще влезем в контакт с много елементи от скандинавската митология.

Задайте всичките си въпроси в Dawn of Ragnarok

По време на потока, разбира се, можете също да зададете всички ваши горещи въпроси. Независимо дали става въпрос за уникални функции в Dawn of Ragnarok, колко дълго е разширението или най-добрите съвети за вашето приключение в Assassin's Creed Valhalla, можете да ги задействате всички. Така че се присъединете към нас в сряда за потока и не се колебайте да ни засипете с вашите въпроси!

Популярна тема