Ревю на Sony WH-1000XM5 – Оставете се да бъдете взривени

Съдържание:

Ревю на Sony WH-1000XM5 – Оставете се да бъдете взривени
Ревю на Sony WH-1000XM5 – Оставете се да бъдете взривени
Anonim

Нов член на семейството

Да, това е само малко пазаруване, но след това имате и нещо. Всяка година Sony предлага нова слушалка XM, точно както EA прави с нова игра FIFA. Подобренията са налице, но вероятно не са достатъчни, за да закупите веднага нов модел или част. Това няма значение, защото, разбира се, можете да опаковате цяла Холандия на малки етапи, сигурно са си помислили от Sony.

В крайна сметка PlayStation не се предлага веднага във всички всекидневни. Както и да е, обратно към слушалките за уши: те са добри! Когато държите предишните четири модела в ръка, както направихме ние, веднага виждате разликата във времето. Така че това е доста интересно. Това, което веднага се забелязва при тези слушалки в сравнение с миналогодишния модел е, че слушалките вече могат само да се въртят и вече не могат да се сгъват. Това е недостатък за тези, които са на път много, защото сега ще трябва да се влачат с всъщност твърде голям „куфар“, за да поддържат слушалките подредени.

Image
Image

Сега още по-рационализирано

Защо се случи това? лесно. Сега трябва да седи още по-добре на ушите си. Самите възглавници са малко по-големи и лентата също е адресирана. Ако никога не сте притежавали XM, може да не сте забелязали това, но повярвайте ни, че промените са видими и че слушалките пасват на главата ви като ръкавица! Разбира се, има слушалки във всякакви форми и размери и от различни марки, но ако има една марка, която можете да носите на главата си цял ден, за да слушате музика, това е Sony. Фактът, че чашките за уши са по-големи, също има техническа причина: повече шум от вятъра вече е затворен.

И това е, в което се задълбочавате: да имате най-добрия звук и да чувате възможно най-малко външни шумове. Веднага след като инсталирате придружаващото приложение, можете да коригирате всички видове опции според вашите предпочитания, което е много хубаво. Например, там можете да зададете дали искате или не да чувате околния шум, как искате да чувате музиката, дали избирате (още) по-добро качество на звука или по-добра връзка и т.н. С цената идват много опции и тези слушалки имат това. Както и да го настроите: всичко е на място, всичко звучи безупречно. Слушалките могат да се използват и за провеждане на разговори.

Да предположим, че тихо сте свързали слушалките си към Spotify на телефона си и получите обаждане, можете веднага да приемете това обаждане. Не можете да видите микрофона, докато качеството е странно добро. Не е необходимо да правите нищо допълнително, защото веднага щом отговорите през телефона си, музиката спира и можете да започнете да се обаждате. Има не по-малко от четири микрофона за разговори, докато самите слушалки имат осем. Всички шумове са потиснати, така че винаги можете да бъдете чути ясно. Дори ако във вашия район има много шум.

Image
Image

Живот на батерията, който сами си казвате

Освен това никога не сте без звук. Тъй като можете да използвате слушалките до 40 часа без шумопотискане и 30 часа с. Трябва да е наистина лудост, ако сте със слушалки толкова дълго. Когато изпробвахме слушалките, не можахме да заредим една седмица, като слушахме музика само по няколко часа на ден. Ако имате нужда от слушалки много, има функция за супер зареждане. Свързвате слушалките към USB зарядно и можете да продължите около пет часа.

Не е за вярване колко бързо се развива това и че наистина не можете да не прегърнете днешната технология. С допълнителен USB-PD съвместим AC адаптер можете дори да зареждате за три минути и да получите три часа време за възпроизвеждане в замяна! За съжаление няма да получите това, но ще трябва да го купите сами.

Въпросът сега е, разбира се, за кого са предназначени слушалките, тъй като трябва да опипвате много за тях. За хората, които имат предишния модел? Не, не това. За хора, които просто търсят слушалки? Не, нито едно от двете. Тези слушалки са особено подходящи за хора, които търсят луксозни слушалки за уши и все още нямат такива. Любителите на музиката.

Image
Image

Пълен с функции, по-малко удобен

Защото с тези слушалки на главата ви движението може да се извършва тихо, докато се наслаждавате на любимите си песни в Spotify необезпокоявани. Също така е хубаво да го носите тайно в офиса, за да можете да се концентрирате върху работата си и да не чувате колегите си да говорят. Вкусно!

Възможностите чрез приложението са безкрайни. С контрола на околния звук, например, можете действително да усилите външните звуци, така че зависи от това какво търсите. Ако наистина искате нещо, което е изключително подходящо за работното място, тогава помислете за Linkbuds. Много по-лесен за носене със себе си. Тези XM слушалки не са много подходящи за носене със себе си.

Въпреки че има куфар с него, той заема много място в чантата ви. В резултат на това не е много лесно да вземете слушалки със себе си в самолет, например, докато шумопотискането е също толкова добро за (дълъг) полет! Това са неща, за които трябва да помислите, защото може би предишният модел е малко по-удобен, тъй като можете да сгънете този модел.

Image
Image

Преглед на Sony WH-1000XM5 - солиден наследник

Като цяло това са много добри слушалки. Освен това Sony използва и рециклирани материали. Въпреки че цената е висока, вие получавате много забавление в замяна. Защото с покупката на тези слушалки можете да продължите още няколко години! Просто се запитайте дали наистина искате този модел или по-скоро този от миналата година, който можете да сгънете. И двете слушалки предлагат забавление за бъдещето!

Плюсовете и минусите

  • Седнете много удобно
  • Чист звук
  • Дълъг живот на батерията
  • Скъп
  • Bluetooth понякога прекъсва на телефона
  • Вече не може да се сгъва
  • USB PD не е включен

Препоръчано: