Assassin's Creed Valhalla получава нов режим на игра безплатно

Съдържание:

Assassin's Creed Valhalla получава нов режим на игра безплатно
Assassin's Creed Valhalla получава нов режим на игра безплатно
Anonim

За Assassin's Creed Origins и Odyssey, Ubisoft излезе с доста допълнително съдържание след стартирането, но това е нищо в сравнение със съдържанието след пускането на пазара за Assassin's Creed Valhalla. След не по-малко от три разширения, разработчикът ще дойде с още повече актуализации и съдържание за играта, както компанията обяви в специално предаване на живо на Assassin's Creed във вторник вечер.

Най-голямото ново допълнение ще бъде безплатният нов режим на игра, наречен The Forgotten Saga. Eivor отново ще се сблъска със свръхестествени елементи - точно както в разширението Dawn of Ragnarok - тъй като ще бъде транспортиран до Niflheim, скандинавската версия на Ада.

Там трябва да се изправите срещу вълни от врагове и докато напредвате, ще отключвате все повече и повече награди. Предизвикателствата стават все по-трудни и се генерират процедурно, което прави The Forgotten Saga мошенически режим. Все още не е известно кога режимът трябва да бъде пуснат.

Повече съдържание за Assassin's Creed Valhalla

Това не е само The Forgotten Saga за играчи на Assassin's Creed Valhalla. Феновете също могат да очакват с нетърпение нова поредица от Предизвикателства за майсторство, подобрена арсенал с повече оръжия и броня и нови Гробници на падналите, за да накарате мозъка си да работи. Новите гробници ще бъдат пуснати някъде през есента и ще „разрешат мистерията зад Гробниците на падналите“.

Препоръчано: