Eivor от Assassin's Creed Valhalla идва във Fortnite

Съдържание:

Eivor от Assassin's Creed Valhalla идва във Fortnite
Eivor от Assassin's Creed Valhalla идва във Fortnite
Anonim

Поразително е, че Ubisoft и Epic са избрали женската версия на Eivor, за да я прехвърлят в Battle Royale Shouter. Промоцията за Assassin's Creed Valhalla използва основно мъжката версия, въпреки факта, че и двата пола са „канон“в играта.

От петък ще бъде възможно да използвате кожата на Eivor във Fortnite. Облеклото е съчетано с щита на Eivor's Shield Back Bling, кирката на Raven Clan и планера с дълга лодка целунат от вълк. Back Bling и Pickaxe също идват с уникална вградена емоция, Viking War Cry Emote, където Eivor ще разбие щита и брадвата си заедно.

Eivor също не е единственият убиец, който ще дойде в Fortnite Shop този петък. По същото време Ezio Auditore da Firenze също ще се появи в магазина, заедно с Ezio's Hidden Blade Pickaxe и Assassin's Strike. Главният герой от Assassin's Creed 2, Brotherhood и Revelations преди беше наличен във Fortnite, но само ако сте закупили Assassin's Creed Valhalla в Epic Games Store.

Още кросоувъри във Fortnite

Със сигурност не е първият път, когато Epic се обединява с друга страна, за да донесе популярни герои във Fortnite. Няколко персонажа от кинематографичната вселена на Marvel вече са дошли в Battle Royale Shooter, включително Spider-Man и The Green Goblin. Сериите на Netflix Arcane и Cobra Kai също влязоха в партньорство с Fortnite. Поради успеха си, Eivor със сигурност няма да бъде последното допълнение към играта.

Популярна тема