Актуализация – Обявени безплатни PS Plus Essential игри от август

Съдържание:

Актуализация – Обявени безплатни PS Plus Essential игри от август
Актуализация – Обявени безплатни PS Plus Essential игри от август
Anonim

Актуализация - PS Plus игри официално обявени

Междувременно Sony обяви чрез блога си какви са игрите PS Plus Essential за август. Съставът, представен от Billbil-Kun, отново се оказва точен: Yakuza: Like a Dragon Pro Skater 1 + 2 на Tony Hawk и Little Nightmares наистина са свободни да претендират. Ако искате игрите, трябва да ги вземете между 2 август и 6 септември. До 1 август все още можете да поискате игрите от миналия месец. Това беше Crash Bandicoot 4: Крайно време е, Mand of Medan и Arcadegeddon.

Оригинална публикация

Случва се редовно през последните месеци безплатните PS Plus игри или, например, допълненията към Game Pass да изтичат рано. Сега отново се върна: месецът почти свърши и игрите PS Plus Essential от август изглеждат познати. Изтеклите заглавия идват от потребителя на Dealabs Billbil-Kun, който почти винаги е бил прав досега.

Игрите, които ще се предлагат безплатно през август според Billbil-Kun, не са на последно място. Можете да разчитате на Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 и Little Nightmares. Тези игри като цяло са добре оценени и също са подходящи за часове забавление.

Прочетете също: Всичко, което трябва да знаете за новата PlayStation Plus

Sony не е потвърдила тази гама, така че има шанс други игри да бъдат безплатни. Но както споменахме, Billbil-Kun не е сгрешил досега. В такъв случай ни очаква хубав месец на PS Plus.

Какво е PS Plus Essential?

Откакто PS Plus беше подновен, абонаментът, както го познавахте, преминава през живота си като PS Plus Essential. Essential ви позволява да изисквате безплатни игри всеки месец и разбира се да играете онлайн. Ако изберете PS Plus Extra или Premium (което вече е безплатно за ограничен период от време), можете да се насладите на още повече предимства, включително подобна на Game Pass библиотека от игри за PS4 и PS5.

Тази публикация е актуализирана на 28 юли 2022 г.

Популярна тема