Безплатни PS Plus игри за юли 2022 г. изтекоха

Съдържание:

Безплатни PS Plus игри за юли 2022 г. изтекоха
Безплатни PS Plus игри за юли 2022 г. изтекоха
Anonim

Прочетете също: Ето как купувате PS Plus Premium за години с голяма отстъпка

PS Plus е актуализиран до PS Plus Essential, но малко се е променило, когато става въпрос за обявяването на новите безплатни игри: Sony отново не успя да запази гамата PS Plus в тайна този месец.

Обикновено новите безплатни игри за PS Plus Essential нямаше да бъдат обявени до сряда, но потребителят на Dealab Billbill-ku успя да се сдобие с новите игри рано.

Ако billbill-kun е прав (и този шанс е много голям), можем да добавим три хубави безплатни игри този месец. В Dealabs новите безплатни игри вече са обявени преждевременно.

От следващия вторник, 5 юли, според уебсайта, игрите Arcadegeddon, Man of Medan и Crash Bandicoot 4: Крайно време може да се оценяват безплатно за абонати на PS Plus. Специално за тези игри е, че две от трите специфични надстройки за PS5. Така че може да се окаже, че Sony пренасочва фокуса си към PS5 с навлизането на PS Plus Essential.

Man of Medan ще бъде разочарование за абонатите на PS Plus Extra, в крайна сметка тази игра също беше добавена наскоро към колекцията за това ниво.

Юли е първият месец, в който новите абонаментни форми за PS Plus са активни по целия свят. След Азия и Съединените щати най-накрая дойде нашият ред в Европа в края на юни.

Image
Image

Сега оценявайте игрите на PS Plus от юни 2022 г

Игрите за юли 2022 г. изглежда вече са известни, официалното съобщение от Sony ще бъде обявено в сряда, 28 юни и след това ще бъде достъпно за заявяване във вторник, 5 юли. Дотогава можем да изискаме безплатните игри от май:

  • God of War (PS4),
  • Наруто Боруто: Shinobi Striker
  • Nickelodeon All-Star Brawl

Нови игри се добавят всеки месец и са безплатни за изтегляне за абонати на PS Plus. Игрите не са собственост на потребителя, но ще могат да се играят, докато имате абонамент за PS Plus.

Така че не забравяйте да изискате всички игри, дори ако все още не сте успели да се сдобиете с PS5. За да поискате месечните игри PS Plus Essential, ще ви трябва абонамент за PS Plus Essential от края на юни. Можете да прочетете всичко за това в нашия преглед.

Популярна тема