GTA 6 прави история с жена герой

Съдържание:

GTA 6 прави история с жена герой
GTA 6 прави история с жена герой
Anonim

За да бъде в крак с модерната епоха, Rockstar претърпя много промени, съобщава Джейсън Шрайер от Bloomberg. Например културата на момчетата от братството в разработчика е приключила и персоналът е отхвърлен. Разликата в заплатите между мъжете и жените служители също щеше да бъде намалена.

Единствената промяна, която повечето играчи ще забележат, са новите протагонисти за GTA 6. Според източниците на Schreier, следващата игра Grand Theft Auto ще има двама протагонисти, единият от които ще бъде жена. Говори се, че дуото е вдъхновено от Бони и Клайд, скандалната двойка от 30-те години на миналия век.

Съобщава се, че главният герой ще бъде латиноамериканка и Rockstar са внимавали с героя, „да не се подиграват с маргинализирани групи“. В миналото Rockstar не се отклоняваше от правенето на шеги за малцинствата.

Изтрит GTA режим

Твърди се, че свежият вятър, който духа през коридорите на Rockstar, също е повлиял на развитието на GTA Online, мултиплейър режима на GTA 5. Твърди се, че играта има планиран режим Cops 'n Crooks, но студиото, според Шрайер го е отменил след смъртта на Джордж Флойд през 2020 г.

Ако е вярно, че Rockstar е освободил много служители, тогава това обяснява и свободните работни места, публикувани онлайн от разработчика. Студиото търси повече от 200 нови служители, които да помогнат с GTA 6.

Популярна тема