Hogwarts Legacy получава специални издания с ранен достъп

Съдържание:

Hogwarts Legacy получава специални издания с ранен достъп
Hogwarts Legacy получава специални издания с ранен достъп
Anonim

Все още има много тайни за Hogwarts Legacy, но един креативен потребител на Reddit вече предлага малко повече светлина в тъмнината. А именно, на официалния уебсайт на играта, потребителят има достъп до страница, която изброява специалните издания, които са планирани, включително съдържанието.

Според изтичането на информация ще има Standard Edition, Deluxe Edition и Collector's Edition. Стандартната версия отчита само играта, докато Deluxe Edition отчита някои бонуси в играта и 72-часов ранен достъп до играта.

Колекционерското издание има същото DLC и ранен достъп, но също така включва стоманен калъф и „Плаваща древна магическа пръчка с книга“. Последната най-вероятно е специална статуя.

Кога излиза Наследството на Хогуортс?

Hogwarts Legacy в момента все още е предвидено за 2022 г., но конкретна дата на пускане не е разкрита. Има обаче много слухове за възможната дата на излизане на играта Хари Потър.

Последният слух се появи тази седмица, благодарение на книга за изкуство от Hogwarts Legacy. Тази книга имаше заместител на 31 декември дълго време, но феновете, които вече са поръчали предварително продукта, са получили имейл, че датата на издаване е определена на 6 декември. Така че със сигурност има шанс това да бъде и датата на пускане на самото Hogwarts Legacy.

Популярна тема