„GTA 6 първоначално беше много по-голяма“

Съдържание:

„GTA 6 първоначално беше много по-голяма“
„GTA 6 първоначално беше много по-голяма“
Anonim

Ако вярваме на Джейсън Шрайер от Bloomberg, GTA 6 ще дойде с жена герой, която също е част от дуото в стил Bonnie & Clyde. Историята около това дуо ще се развива в измислена версия на Маями.

Но според анонимни източници от Axios Gaming както броят на героите, които могат да се играят, така и настройката са намалени спрямо много по-големи планове. В един момент щеше да има четири героя. Те биха се движили през три различни града.

Прочетете също: Всичко това добавя актуализация на The Criminal Enterprises към GTA Online

Това също съответства на това, което Шрайер вече каза. Той също така заяви, че играта ще бъде много по-голяма и дори ще направи огромни части от американските континенти годни за игра. Той не спомена точно три града и четирима главни герои, така че не е ясно дали Аксиос и Шрайер имат точно същата информация.

Image
Image

GTA 6 ще бъде разширен при пускане

Напълно възможно е някои от плановете за по-голяма игра все още да са на масата. Шрайер вече посочи, че Rockstar планира да добави мисии и градове към GTA 6 след излизането. Например, GTA 6 може да стане доста голям, без да се налага интензивен кранч, за да достигне датата на издаване.

Популярна тема