Това ли е датата на излизане на Hogwarts Legacy?

Съдържание:

Това ли е датата на излизане на Hogwarts Legacy?
Това ли е датата на излизане на Hogwarts Legacy?
Anonim

В допълнение към самата игра, е на път да издаде художествена книга Hogwarst Legacy. Доскоро много онлайн магазини посочваха датата на издаване на тази книга като очевиден заместител 31 декември. Но няколко фенове, които направиха предварителна поръчка от Amazon UK, наскоро получиха имейл, че тази дата е променена (чрез VGC).

Според имейла художествената книга ще бъде пусната на 6 декември. Тази дата е посочена и на продуктовата страница на Amazon в Обединеното кралство. Затова много фенове смятат, че датата на пускане на играта също е обявена случайно.

Image
Image

Наследството на Хогуортс излиза ли през декември?

Идеята, че играта трябва да бъде пусната в същия ден като артбука, не е пресилена. Артбук, разбира се, може да се появи по-късно от играта, както при God of War Ragnarok. Но артбук за Gotham Knights, игра, публикувана от Warner Bros. като Hogwarts Legacy, споделя своята (потвърдена) дата на пускане с играта.

Не е първият път, когато тази книга с произведения на Hogwarts Legacy може да разкрие датата на пускане на играта. Преди датата на излизане на книгата на много места беше посочена като 6 септември. Това изглеждаше като подходяща дата за пускане на играта по това време, но сега се чувства малко кратка, особено след като датата все още не е разкрита.

Препоръчано: