„Новата версия на Silent Hill ще бъде разкрита скоро“

Съдържание:

„Новата версия на Silent Hill ще бъде разкрита скоро“
„Новата версия на Silent Hill ще бъде разкрита скоро“
Anonim

Konami ще представи нова игра по време на Tokyo Game Show. Въпреки че според Анди Робинсън от VGC това вероятно няма да е Silent Hill, от известно време се носят слухове, че Konami наистина иска да върне тази серия. Например, компанията ще си партнира с Bloober Team, нещо, което Анди Робинсън предполага, че ще трябва да изчака резултатите.

Но в Twitter Робинсън сега казва, че е научил след публикуването на статията си, че Silent Hill скоро ще бъде разкрит. Той е чувал това от „няколко души“. Тогава вътрешният човек Джеф Гръб също налива масло в огъня с-g.webp" />

Това не означава, че представянето на Tokyo Game Show на нова игра все пак е за Silent Hill. Изглежда има малко място в графика на Konami TGS да покаже някъде Silent Hill. Но има и слухове за голяма PlayStation Showcase през септември, която също може да бъде подходящо място за Silent Hill.

Какъв тип Silent Hill се работи?

Дали Konami наистина работи върху Silent Hill все още не е официално известно, но според слуховете ще има няколко проекта. Сътрудничеството с Bloober Team ще бъде за римейк на любимата Silent Hill 2. Освен това студио Annapurna Interactive ще работи върху епизодична игра от поредицата.

Популярна тема