Rockstar се развихри с бонуси и екстри в Red Dead Online

Съдържание:

Rockstar се развихри с бонуси и екстри в Red Dead Online
Rockstar се развихри с бонуси и екстри в Red Dead Online
Anonim

Има много за събиране в Red Dead Online и този месец Rockstar прави това малко по-лесно с фокус върху колекционерите. Колекционерите от всяко ниво ще получат различни бонуси, безплатно изработено от общността облекло и могат да поискат двойни награди за различни мисии.

Колекционерски бонуси

Веднага щом колекционерите влязат, за да играят Red Dead Online, те ще получат специална карта на съкровищата с колекционерски монети този месец. Ако направят това в продължение на пет последователни дни, те ще завършат поредицата от предизвикателства за ежедневна роля на колекционера и ще спечелят награда под формата на 30% отстъпка за специални артикули за начинаещи или обещаващи колекционери.

С десет дни това дори се превръща в 40% отстъпка за артикули от утвърден или изтъкнат клас. Когато завършите Collector Free Roam Event, ще получите карта на съкровището с местоположенията на колекционерските карти Таро. Ако успеете да спечелите награда, тя ще бъде кредитирана в акаунта ви в рамките на 72 часа.

Поръчайте Red Dead Redemption 2 сега само за 19,99 евро

2X Red Dead Online долари и XP в Collector Set Collections

Ако доставите пълен комплект на мадам Назар, ще получите двойни стойности на Red Dead Online Dollars и XP. Освен това през месеца някои комплекти дават специални мистики:

 • 2 до 8 август: Емоцията „Shoot the Sky“
 • 9 до 15 август: чифт Griffith Chaps
 • 16 до 22 август: чифт ръкавици Range
 • 23 до 29 август: палто Eberhart
 • 30 август: до 5 септември: емоцията „Стигнете тук“
Image
Image

Безплатно облекло, създадено от общността

Тези, които посещават магазините в играта, могат да закупят Wheeler, Rawson & Co. разгледайте каталога и изберете различни безплатни артикули от него. Изборът се състои от следните елементи:

 • Шапка на Сталкер
 • Пух вратовръзка
 • Камгарно палто (m) или есенно яке Hartell (f)
 • Жилетка Пейсли
 • Ежедневна риза (m) или риза на Iniesta (f)
 • Тертири с кръстосана гръб (по избор)
 • Agency Gun Belt
 • Работни панталони с подплата
 • Обувки за рокля (m) или обувки Homestead (f)

Повече начини да печелите долари и XP

Завършването на мисията The Dockside Contract в доковете и кейовете на Сейнт Дени не само ще спечели двойно RDO долари и XP, но също така ще ви гарантира допълнителен капитал.

Също така в миньорския град Анесбург можете да получите двойни награди: откраднете Жарвата на Изтока, преди сенатор Рикар да може да я използва по време на местния панаир. Ако искате да опитате, намерете Шон Макгуайър, Джеймс Лангтън, Джо или Антъни Форман и попитайте за опциите за Blood Money.

Трета възможност за бързо печелене на RDO долари и XP е мисията Земя на възможностите. Помогнете на вдовицата Mrs. Джесика Леклерк да отмъсти на убийците на съпруга си и да спечели долари!

В допълнение към тези специфични мисии, всички мисии на Free Roam също предлагат двойни награди. Така че определено си струва да ги разгледате!

Специална награда за абонати на Prime Gaming

Който е абонат на Amazon Prime и с него Prime Gaming, винаги е имал хубави предимства и безплатни игри. Този месец Rockstar също предлага безплатни артикули в играта за абонатите на Prime Gaming. Играчите на Red Dead Online, които влязат през своя акаунт в Rockstar Social Club и са го свързали с акаунта си в Prime Gaming, ще получат 5 златни кюлчета, отстъпка от 5 златни кюлчета за колекционерска чанта и безплатно облекло за техния герой.

Популярна тема