Последната седмица, за да се възползвате от бонусите на Red Dead Online

Съдържание:

Последната седмица, за да се възползвате от бонусите на Red Dead Online
Последната седмица, за да се възползвате от бонусите на Red Dead Online
Anonim

Всеки месец Rockstar пуска нова порция бонуси и предимства за Red Dead Online, за да се възползвате от този месец. Сега е последната възможност да се възползвате от юлската актуализация, така че се възползвайте максимално от тези дни, ако още не сте го направили.

Например, режимът Call to Arms ви дава два пъти повече XP и златни фигури, а миналата седмица получавате и безплатен оръжеен компонент за него. Ако играете режима заедно с Permanent Posse, вие също ще получите червен Schaffer Chaps за вашия герой.

Други режими, които можете да играете обилно тази седмица, включват безплатни мисии за бродене за двойни точки опит и долари, мисии за ловци на глави за два пъти повече XP за герои и роли и разчистване на скривалища на банди за три пъти повече XP. йени

Безплатни дрехи и куршуми в Red Dead Online

Ако все още не сте поискали безплатното облекло на общността в Red Dead Online, сега е последната възможност да го направите. Всичко, което трябва да направите, е да вземете Wheeler, Rawson & Co. отворете каталога и изберете правилните дрехи.

В допълнение, можете да получите 15 пръчки динамит и три Gravesend Bolas, като просто влезете този месец. Ако имате ранг 10 или по-висок, вие също ще получите 100 броя амуниции за пушка Split Point и 50 гилзи от патрони за запалителна пушка.

Популярна тема