Актуализацията на Xbox Series S подобрява производителността

Съдържание:

Актуализацията на Xbox Series S подобрява производителността
Актуализацията на Xbox Series S подобрява производителността
Anonim

С нова актуализация за разработчици, Xbox Series S стана малко по-мощен. В конзолата е освободена допълнителна памет, което дава възможност на разработчиците да получат по-добра производителност от конзолата. Това включва „стотици мегабайти“памет.

Xbox Series S обещава изживяване от следващо поколение с ограничен бюджет, но често конзолата просто не успява. По-малката памет често се разглежда като важна причина, поради която конзолата не винаги е в крак със Series X. Сега, когато разработчиците могат да използват повече от наличната памет, това може да доведе до значителни подобрения в графичната област.

Всички игри ще станат ли по-добри с актуализацията?

Актуализацията не гарантира, че вашият Xbox може да изпълнява съществуващи игри по-добре във всички случаи. Вместо това разработчиците могат да използват по-удобно съществуващия хардуер. По-новите игри вероятно ще работят по-добре, но по-старите може да се нуждаят от актуализация.

Microsoft редовно идва с нови актуализации и функции за конзолите Xbox. Например през последните седмици беше добавена широка интеграция на Discord. Освен това анимацията при стартиране на Series X и Series S е намалена наполовина, така че можете да започнете да играете още по-бързо.

Популярна тема