Започна последната седмица от газираната война в GTA Online

Съдържание:

Започна последната седмица от газираната война в GTA Online
Започна последната седмица от газираната война в GTA Online
Anonim

Хората обичат да се присъединяват към група и това наистина илюстрира текущата битка в GTA Online. Напоследък можете да се присъедините към зеления или червения отбор, известен още като Sprunk или eCola. Двете марки се борят за това коя наистина е най-популярната безалкохолна напитка в Лос Сантос.

Содовата война почти приключи, тъй като последната седмица започна в GTA Online. Можете да спечелите точки за любимата си марка, като се присъедините към екипа на социалния клуб на марките, вземете бодитата от магазините за дрехи в играта и разбира се изпиете възможно най-много кутии от любимата си марка.

Играчите, които са се присъединили към eCola, в момента могат да поискат Red Glow Shades безплатно, за да изразят допълнително своите предпочитания. Следващата седмица всички стоки от печелившата марка ще бъдат достъпни безплатно, включително университетското яке, шапка и чанта за парашут.

Много бонуси в GTA Online

Ако искате да спечелите добри пари тази седмица, също има много опции. Например, собствениците на нощен клуб ще спечелят двойно тази седмица, а изпълнението на мисия за продажба на склад в нощен клуб също ще ви спечели $250 000 бонус.

Междувременно можете да съберете два пъти повече долари, RP и стоки в Бизнес битки, както и да удвоите количеството долари и RP в Sumo. Ако искате да спечелите много пари, можете да опитате Super Sport Series, защото това ще ви донесе три пъти повече долари и RP тази седмица.

Разбира се, има и безплатни коли за печалба. Ако успеете да спечелите Car Meet Race три поредни дни, ще получите Pegassi Osiris. И ако смятате, че късметът е на ваша страна, можете да рискувате с Obey 8F Drafter в Diamond Casino & Resort.

Популярна тема