Издаване на Death Stranding Director's Cut е обявено

Съдържание:

Издаване на Death Stranding Director's Cut е обявено
Издаване на Death Stranding Director's Cut е обявено
Anonim

По време на Summer Game Fest Kick-Off Live събитие точно преди E3 2021, Death Stranding Director's Cut беше обявен, но датата на пускане не беше показана. По време на Sony State of Play бяха показани няколко нови неща от най-новата версия, а датата на пускане на 24 септември също беше обявена за PlayStation 5.

В трейлъра за предварителна поръчка на Death Stranding Director's Cut виждаме нови елементи от оригиналната игра. Например, добавени са нови елементи по време на битки, могат да се използват картечници и има „главен пистолет“. В допълнение, Director's Cut съдържа стрелбище, където можете да практикувате с различни оръжия. Налични са и нови мисии и битки.

Също така са добавени нови елементи, които улесняват транспортирането на пакети през света на играта с „бот приятел“. Това ви помага да носите играчи и разходки със себе си. Освен това ще бъде добавена състезателна писта Fragile Circuit.

Гледайте трейлър за предварителна поръчка на Death Stranding Director's Cut тук:

Надграждане на Death Stranding Director's Cut от PS4 на PS5

Играта, създадена от Hideo Kojima, ще бъде пусната за PS5 на 24 септември. Докато хората, които не са купили оригиналната игра, трябва да платят пълната цена за нея, собствениците на версията за PS4 не трябва да го правят. Например, можете да надстроите до най-новата версия на играта на PS4 за около 10 евро.

Популярна тема