Нова JRPG за следващо поколение, обявена в State of Play на Sony

Съдържание:

Нова JRPG за следващо поколение, обявена в State of Play на Sony
Нова JRPG за следващо поколение, обявена в State of Play на Sony
Anonim

Sony обяви нови игри в своя State of Play снощи. По време на това събитие имаше изненадващо съобщение от Tri-Ace и Square Enix, а именно следващата част от франчайза Star Ocean: Star Ocean Divine Force.

Трейлър за играта беше показан веднага по време на шоуто на Sony, но много подробности не бяха обявени веднага. За щастие вече има повече информация за играта в публикация в блог на PlayStation. Например Star Ocean: Divine Force ще съчетава научна фантастика и фентъзи елементи. Играта също ще има обширна гама от герои, както и бойна система с „лесни контроли“.

Главни герои в The Divine Force

Публикацията в блога на PlayStation също така посочва, че героите в играта се казват Реймънд и Летисия. Реймънд е космически капитан, а Летисия е коронована принцеса. Заедно те тръгват да спасят кралството на Летисия и да намерят колегата на Реймънд Клои. Можете да играете и с двата героя и по този начин ще преживеете историята от две гледни точки. Освен това Елена и Алберд също са представени в публикацията в блога. Елена е член на екипажа на кораба на Реймънд, а Алберд е приятел от детството на Летика, която сега е рицар на кралството на Ауцерий.

Франчайзът Star Ocean стартира през 1996 г. и сега има пет основни игри и отделна игра за iOS и Android. Новото заглавие във франчайза е планирано да излезе през 2022 г. Играта ще бъде налична на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC.

Популярна тема