Обявено е новото състояние на игра на Playstation

Съдържание:

Обявено е новото състояние на игра на Playstation
Обявено е новото състояние на игра на Playstation
Anonim

State of Play е Nintendo Direct на Sony. Събитието State of Play ще се проведе онлайн в сряда, 27 октомври. Потокът на живо ще бъде проследен в канала на YouTube и Twitch канала на PlayStation.

Какво представлява State of Play?

По време на онлайн събитието ще се споделят новини за Playstation. Състоянието на играта може да се промени. Според Sony това състояние на игра ще се фокусира главно върху игри от други разработчици. Например, ще има актуализации за игри, които скоро ще се появят на Playstation и може да бъдат обявени нови игри.

Какви игри ще бъдат това, Sony не казва. Компанията казва, че съобщенията се правят от студия за игри, които не са от Sony, но с които компанията работи заедно. Следователно съобщенията може да представляват интерес и за играчи от други платформи.

Например, може да излезе повече за решението на Sony да пренесе God of War от 2018 г. на компютър. Може би ще последват още заглавия.

Онлайн събитието ще започне в 14:00 холандско време. Събитието няма да отнеме много време. Sony казва, че ще отнеме около 20 минути. Тогава ще разберем какви новини има Sony за нас.

Популярна тема