„Sony скоро с голямо състояние на игра“

Съдържание:

„Sony скоро с голямо състояние на игра“
„Sony скоро с голямо състояние на игра“
Anonim

Според Хендерсън, събитието ще се състои през февруари. Не би било изненадващо, ако това е реално, въпреки че Sony все още не ни е уведомила. Sony често обявява State of Plays малко предварително.

Идва ли ново състояние на играта?

Следователно бързо се смята, че това ще бъде ново състояние на играта. По време на такова събитие се съобщават всякакви нови неща за конзолите на PlayStation и игрите, които се появяват на конзолите. Хендерсън казва само в своя туит, че събитието може да бъде по-голямо, отколкото сме свикнали от нормално състояние на игра, въпреки че те често се различават по форма и размер.

Това би било така, защото тази година излизат много големи игри, включително ексклузивни като Horizon Forbidden West и God of War Ragnarok. Според вътрешния човек това ще бъде разгледано по време на новото събитие.

Това е само слух, така че със сигурност не е нужно наистина да има голямо събитие през февруари. Тъй като Sony често обявява събития в последния момент, това със сигурност е възможно. Така че ще трябва да изчакаме до февруари, за да разберем дали Sony наистина планира ново състояние на играта. С излизането на Forbidden West на хоризонта, това със сигурност не е лоша идея.

Популярна тема