„Sony ще пусне State of Play в края на март“

Съдържание:

„Sony ще пусне State of Play в края на март“
„Sony ще пусне State of Play в края на март“
Anonim

В края на февруари вътрешният човек Том Хендерсън вече предположи, че предстои представяне на PS4 и PS5. Ник Бейкър от XboxEra дори твърди, че знае със сигурност по това време. Сега няколко източника на Gamereactor също твърдят, че State of Play ще се появи след няколко седмици.

Състоянието на играта дори щеше да е насрочено за тази седмица. Но се казва, че няколко участващи разработчици, включително разработчици в PlayStation Studios, са поискали отлагане. Не защото трейлърите им не са готови, а защото тези разработчици не искат да отвличат вниманието твърде много от войната в Украйна.

Ето защо сега ще има отлагане. Все пак състоянието на играта щеше да дойде скоро. Говори се само за "седмица-две" забавяне. Това не е изненадващо, тъй като Sony наистина трябва скоро отново да включи игри в програмата.

Какво може да донесе състоянието на играта на PS5 и PS4?

Независимо дали състоянието на играта е било отложено или не, поне има много за разглеждане в презентацията. Заглавия като Hogwarts Legacy, Final Fantasy XVI и God of War Ragnarok вече бяха споменати като вероятни кандидати за представяне. Твърди се също, че Sony работи върху свой собствен Game Pass, подробности за който също се очакват скоро.

Препоръчано: