Нова игра с динозаври, обявена по време на състоянието на игра

Съдържание:

Нова игра с динозаври, обявена по време на състоянието на игра
Нова игра с динозаври, обявена по време на състоянието на игра
Anonim

Нова игра често носи усмивка на много лица, защото е нещо, което можем да очакваме с нетърпение отново. Capcom сподели това мнение и обяви нова игра по време на State of Play. Това е екшън игра, наречена Exoprimal.

Оцеляване сред динозаврите

В Exoprimal сте заобиколени от действие. В този нов IP се гмуркате в ново мултиплейър приключение, пълно с екшън. Два отбора от петима играчи трябва да оцелеят сред динозаврите. Последният отбор, оцелял сред тези праисторически зверове, спечели. Има и мисии за изпълнение, докато оцелявате.

Играта не се развива в миналото, а в бъдещето. Около 2040 г. динозаврите внезапно се появяват навсякъде и унищожават цели градове. Умен изкуствен интелект, наречен Левиатан, може да предскаже къде ще се извърши следващата атака и се предприемат мерки за спасяването на света. Изпратени са екзобойци, които със своите екзо костюми са правилният кандидат да се противопоставят на тези зверове.

Завладян от врагове

В трейлъра Capcom показва няколко възможности. Концепцията на играта първоначално изглеждаше като стандартен сценарий за битка с босове, но скоро става ясно, че има нещо повече. В Exoprimal ще трябва да се справите не само с огромни динозаври, но и с орди от малки динозаври. Това гарантира, че играчите постоянно чувстват, че са завладени от врагове, само че този път те са динозаври вместо зомбита.

Играта идва скоро и има очаквана дата на пускане някъде през 2023 г. Играта ще бъде пусната на PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X и PC.

Популярна тема