Sony обявява ново състояние на игра

Съдържание:

Sony обявява ново състояние на игра
Sony обявява ново състояние на игра
Anonim

Имаше слухове за състоянието на играта някъде този месец и изглежда, че Sony е решила да отложи състоянието на играта поради ситуацията в Украйна. Очевидно Sony сега смята, че моментът е подходящ да ни представи новото си състояние на игра. Както често се случва, ще бъде късно за нас, европейците, защото състоянието на играта ще бъде показано утре в 23:00 холандско време.

Според съобщението, състоянието на играта ще продължи 20 минути и ще предостави различни актуализации и първи изгледи на различни игри, като игрите от японски издатели ще получат по-специално внимание. Така че не изглежда, че Sony ще обяви и новия PS Plus, който е известен под работното име Spartacus, по време на това състояние на игра. Въпреки това може да бъде обявена дата на излизане на Stray, новата игра от BlueTwelve Studio с котка в главната роля. Тази игра е планирана за началото на 2022 г., но все още не е получила официална дата на пускане. Издателят Annapurna потвърди, че играта все още е планирана за 2022 г.

Предишно състояние около GT7

В днешно време Sony редовно провежда State of Play, като често се фокусира върху една игра. Например, през февруари видяхме задълбочено проучване на състоянието на играта около Gran Turismo 7, а Sony проведе проучване на състоянието на играта около Horizon Forbidden West миналата година. Така че, според съобщението, този път можем да очакваме по-разнообразни актуализации от различни игри, вместо фокус върху една игра.

Популярна тема