„God of War Ragnarok ще трябва да почака още малко“

Съдържание:

„God of War Ragnarok ще трябва да почака още малко“
„God of War Ragnarok ще трябва да почака още малко“
Anonim

Много хора очакват с нетърпение излизането на God of War Ragnarok. Играта трябва да бъде пусната тази година, наскоро увериха от Santa Monica Studios. Но от месеци не се получава нова информация.

Следователно има спекулации в интернет, че е време за някаква форма на новини. Много хора се надяват на State of Play през май и предложението също се споделя във форума на Restera. Добре известен вътрешен човек просто не вижда това да се случва.

Според потребител asshong, човек, който често е прав, Мей е твърде рано за състояние на игра около God of War. Вътрешният човек казва, че според последната му информация е малко вероятно да видим нещо за играта в скоро време. Въпросът е дали това се отнася само за май, или не трябва да очакваме нищо през следващите месеци.

Кога се очаква излизането на God of War Ragnarok?

Въпреки че тази година беше доста тихо около новия God of War, имаше слухове за пускането на играта и преди. Както споменахме, той все още не е излязъл тази година. Миналата година изглеждаше, че е изтекло чрез самата Sony, че играта ще бъде пусната през септември, въпреки че това може да се е променило досега.

Препоръчано: