Sony обявява State of Play и няма да чакаме дълго

Съдържание:

Sony обявява State of Play и няма да чакаме дълго
Sony обявява State of Play и няма да чакаме дълго
Anonim

Sony току-що обяви следващото състояние на игра. Състоянието на играта често увеличава мащаба на една игра, но този път можем да очакваме 30 минути съобщения и разкрития от много игри на трети страни. Ще има внимание и към различни игри за новия PSVR 2. The State of Play ще бъде показан в доста неблагоприятно време за нас, а именно в полунощ в нощта на 2 срещу 3 юни. Какво ще се показва все още не е известно, така че трябва да го активираме следващата седмица.

State of Play за начало на Summer Games Fest?

Времето на състоянието на играта е специално. Седмица по-късно започва Summer Games Fest. Въпреки че шоукейс партито няма да се състои официално до 9 юни, акаунтът на фестивала сподели съобщението на Sony. Games Summer Fest трябваше да започне с голямо шоу с много съобщения, водено от Geoff Keighley.

Според Keighley ще има няколко други витрини, но това не изглежда съвсем правилно сега. Не само Sony вече обяви шоу, но и Microsoft преди това обяви своя собствена витрина (заедно с Blizzard). Nintendo вече имаше витрина, изцяло фокусирана върху независими игри.

Популярна тема