Гледайте състоянието на играта на Sony тук

Съдържание:

Гледайте състоянието на играта на Sony тук
Гледайте състоянието на играта на Sony тук
Anonim

Актуализация - Гледайте потока назад

Пропуснахте ли State of Play снощи? Гледайте потока по-долу!

Оригинално съобщение по-долу:

За съжаление на холандците, състоянието на игра на Sony е късно през нощта. Състоянието на играта ще започне едва в полунощ тук, в Холандия, така че малката пресконференция на Sony всъщност започва едва на 3 юни в Холандия. Общо състоянието на играта ще продължи около 30 минути. Така че, ако искате да проследите състоянието на играта на живо, трябва да имате предвид, че ще бъдете будни до 00.30 часа тази нощ.

Гледайте на живо State of Play на Sony

По-долу можете да гледате шоуто на живо сами!

Какво можете да очаквате от състоянието на играта на Sony?

По време на State of Play фокусът е основно върху заглавия от издатели на трети страни и PlayStation VR 2. Вече е ясно, че Horizon Call of the Mountain ще бъде показан. Други заглавия все още не са обявени, но очакванията са лесни за оценка. State of Plays на Sony обикновено не носи разтърсващи премиери, но можем да очакваме някои дати на пускане.

Stray трябва да се появи през следващите месеци според изтичане на информация. Като се има предвид, че играта беше разкрита по-рано по време на пресконференции на Sony, не е изненадващо да се мисли, че датата на пускане ще бъде обявена тази вечер. Има и слухове за показване на нови кадри от Final Fantasy 16, след като страницата на PSN Store получи актуализация и продуцентът Наоки Йошида обяви, че играта скоро ще получи нови кадри.

Популярна тема