Spider-Man на Marvel преминава към компютър тази година

Съдържание:

Spider-Man на Marvel преминава към компютър тази година
Spider-Man на Marvel преминава към компютър тази година
Anonim

Обикновено Sony използва състоянието на игра, за да подчертае една конкретна игра или да покаже някои нови трейлъри. Това не беше случаят с презентацията в четвъртък вечерта, тъй като японският издател направи много съобщения по време на новото състояние на играта.

За компютърните играчи най-голямото съобщение несъмнено беше, че Marvel's Spider-Man и спин-офът на Marvel's Spider-Man Miles Morales ще идват за PC. Феновете също не трябва да чакат дълго за това, тъй като премиерата вече е насрочена за 12 август за Marvel's Spider-Man и Miles Morales някъде през есента.

Компютърната версия на игрите за Spider-Man е създадена от Nixxes Software, който е оптимизирал заглавията за новата платформа в сътрудничество с Insomniac Games. Marvel's Spider-Man беше пуснат преди това за PlayStation 4 през 2018 г. Ремастър на играта беше пуснат с Майлс Моралес за PS4 и PS5 през 2020 г.

Не е първият компютърен порт на Sony

Портът за игрите Spider-Man е в съответствие с новата стратегия на Sony. Японският издател наскоро започна да предлага първите си парти игри на компютър. Например Horizon Zero Dawn, Days Gone и God of War преди това се появиха на компютър с голям успех.

Това просто не означава, че PC играчите могат да се насладят на всички нови PlayStation заглавия веднага. Главният изпълнителен директор Джим Райън посочи, че компанията не иска да канибализира продажбите си на конзолите PlayStation с портовете за компютър, така че портовете ще идват само в оригиналната версия за доста време.

Популярна тема