„Новото състояние на игра вероятно идва следващата седмица“

Съдържание:

„Новото състояние на игра вероятно идва следващата седмица“
„Новото състояние на игра вероятно идва следващата седмица“
Anonim

Напоследък Sony повишава доста честотата на предаванията за състоянието на играта. Финалното шоу се проведе по-рано този месец, когато римейкът на Resident Evil 4 беше официално обявен, наред с други неща. Може да очакваме следващото състояние на играта най-рано следващата седмица.

Според добре известния лейкър Том Хендерсън, всички доказателства сочат в тази посока. Например, продуцентът на Gran Turismo 7 казва актуализация следващата седмица, а Джейсън Шрайер от Bloomberg твърди, че Sony най-накрая ще обяви датата на пускане на God of War Ragnarok този месец.

Самият Хендерсън също казва, че Sony ще представи нов хардуер следващата седмица. Това може да е новият контролер за PS5 Pro, който според съобщенията е в процес на разработка. Подобно на много други Pro контролери на пазара, този контролер може да се регулира по ваш вкус и има повече бутони от нормалния контролер PS5 DualSense.

Nintendo вече предлага шоу тази седмица

Феновете на Nintendo не трябва да чакат до следващата седмица за шоу. Издателят обяви, че Nintendo Direct ще бъде организиран тази седмица. Презентацията е изцяло за Xenoblade Chronicles 3, JRPG, която ще бъде пусната в края на юли.

Популярна тема