PlayStation идва с контролер за iPhone

Съдържание:

PlayStation идва с контролер за iPhone
PlayStation идва с контролер за iPhone
Anonim

Контролерът е произведен от компанията Backbone, която произвежда контролери за смартфони. Дизайнът е добре позната концепция, а именно две страни на контролер, между които може да се побере телефон. Backbone One - PlayStation Edition е създаден, за да пресъздаде външния вид на DualSense.

Играта на игри работи както винаги, а именно чрез PlayStation Remote Play. Контролерът работи и за игри в App Store. И все пак има нещо повече от едно близване на боя, за да направите съществуващ продукт да прилича на DualSense: можете да сдвоите 3D Pulse Headset директно към вашия Backbone One - PlayStation Edition.

Прочетете също: Как да играете PS5 игри на вашия смартфон

В момента не е напълно ясно кога този контролер ще стартира. Известно е, че ще бъде наличен в Холандия от пускането на пазара. Въпреки че Backbone произвежда и контролери за Android, не е обявено PlayStation Edition.

актуализацията на PS5 също е на път

Remote Play не е единственото нещо, за което Sony имаше интересно съобщение. Самият PS също ще получи някои подобрения. Актуализация, която вече е достъпна за бета тестери, добавя Gamelists и 1440p поддръжка към конзолата.

Популярна тема