PlayStation Store ще сортира игрите по различен начин

Съдържание:

PlayStation Store ще сортира игрите по различен начин
PlayStation Store ще сортира игрите по различен начин
Anonim

Напоследък беше трудно да се намерят скорошни игри в PlayStation Store. Имаше толкова много малки „игри“за печелене на бързи трофеи, че игрите, които имаха малко повече за тялото, вече почти не се виждаха в секцията за нови игри. Много потребители се оплакаха от това на различни форуми, като NeoGAF.

Но потребителите на този форум са забелязали, че Sony тихо е променила нещо. Секцията за нови игри е сортирана по различен начин. Вместо сортиране от най-новите към най-старите, най-продаваните игри вече са на върха. Така потребителите вече не трябва да превъртат огромни количества игри без съдържание, преди да стигнат до добра игра.

Все още критикувам PlayStation Store

Това е доста лесно решение. Опцията за сортиране на игрите по популярност съществува отдавна. Сега е зададено само по подразбиране, което според някои потребители не е адекватно решение.

Защото въпреки че вече не виждате евтин софтуер за лесни трофеи на върха, не е от полза за всички игри да сортирате магазина по популярност. Новите игри, които са получили малко внимание, все още са погребани под други заглавия. Затова много потребители искат Sony да приложи по-строг контрол на качеството и действително да забрани игри за лесни трофеи от магазина.

Популярна тема