Steam неочаквано получава красива игра

Съдържание:

Steam неочаквано получава красива игра
Steam неочаквано получава красива игра
Anonim

В трейлър създателите на Kena: Bridge of Spirits обявиха, че играта получава голяма актуализация, за да отпразнува една година от годишнината на играта. Тази актуализация включва опция New Game+, Charmstones, изпитания за Spirit Guide, тоалети и още опции за достъпност. Актуализацията ще бъде пусната на 27 септември и ще бъде налична и в Steam.

Kena Bridge of Spirits беше пусната във връзка с PlayStation. Ето защо играта не може да се играе на Xbox. В допълнение, Epic Games имаше изключителните права върху PC, така че тази сделка сега ще изтече и играта ще бъде налична и в Steam.

Още игри за PlayStation по пътя към други платформи

В допълнение към Kena Bridge of Spirits, друга игра за PlayStation е на път към друга платформа. Преди няколко дни видяхме съобщение, което обяви, че (по-рано) PlayStation ексклузивният Death stranding идва към конкурента Xbox gamePass. Тази игра ще бъде достъпна само на Xbox Gamepass PC, а не на самата конзола.

Този месец също видяхме играта PlayStation Spider-Man да идва в Steam и Epic Games Store. Предлага се в Steam и Epic Games Store. Освен това, според слуховете, Sony също работи върху свой собствен стартер за компютър.

Популярна тема