Най-добрите чанти за игри и филми за пътуване

Съдържание:

Най-добрите чанти за игри и филми за пътуване
Най-добрите чанти за игри и филми за пътуване
Anonim

Марио

Понякога е нужно много малко, за да накарате даден герой да се сети за някого. Вземете например малко червено, малко синьо и малко жълто, добавете буквата М и почти трябва да разберете кой е. Наистина, това е любимият ни италиански.

Тази раница не е фина, но красивите ярки цветове не са грозни. Освен това винаги отивате на почивка с Марио на гърба си. Например, можете да се качите в колата, самолета или влака с искрено „хайде да тръгваме!“

Image
Image

Pokemon

Всъщност има забележително малко игри, в които вашият герой носи раница или друга чанта. Обикновено те могат да поберат всичко в много малка чанта или дори буквално в нищо. Pokémon знае по-добре и (обикновено) просто дава на главния герой раница.

Минете през живота като треньор на Pokémon

Има забележително много неща, които могат да се направят в наши дни. Възможно ли е технологията на Pokéball да бъде приложена към чанти в този свят? Тази истинска раница включва топки Pokéballs и нашият вътрешен теоретик на конспирацията иска да вярва, че тя намеква за по-дълбокото знание на вселената на Pokémon.

Image
Image

Дарт Вейдър

В Междузвездни войни почти никога не виждате някой с багаж. Те са там, но главните герои обикновено излизат на улицата само с оръжие. Най-запомнящата се раница на Люк Скайуокър беше Йода.

Който е напълно лек е Дарт Вейдър. Не е изненадващо, ако до голяма степен се поддържате живи с технологии, но за щастие лордът на ситите разбира, че не можем всички да живеем без багаж. Следователно можем наистина да оценим, че той е искал да придаде образа си на тази чанта.

Image
Image

PlayStation

Носталгията понякога има тревожно количество власт над нашия мозък. Нещо изглежда много красиво или много добро не по друга причина, освен че го разпознаваме от миналото. Вземете например тази раница PlayStation: всъщност не е особено красива.

Но да, изглежда като оригиналната PlayStation, така че скоро ще простим много. Одобряваме кръглия плот на конзола, известна с правоъгълната си форма. Също така трябва да бъдем честни: тавата за диск като преден джоб е добра находка.

Image
Image

Elder Scrolls Online

Напълно в другия край на спектъра на финес, намираме тази чанта Elder Scrolls Online. Раницата PlayStation иска да знаете какво представлява, но с тази чанта можете да излезете на улицата съвсем незабелязано. Може би това е свързано с факта, че никъде няма много големи „Elder Scrolls“.

Това, което съдържа, са някои разпознаваеми символи от The Elder Scrolls Online. Всичко изглежда много вкусно на простия кафяв фон. Между другото, има някакъв текст на чантата, който те не са дешифрирали, така че се надяваме, че няма нищо, което да е неприемливо.

Image
Image

Quidball

Човек отива на почивка, за да се отпусне напълно, но друг иска да остане активен. Може би спортната чанта е по-полезна от раница или чанта. Също така е възможно изобщо да не отивате на почивка и просто да търсите спортна чанта.

Когато става въпрос за измислени спортове, куидичът никога не е далеч. Така че решихме, че е много подходящо да намерим чанта за куидич. Разбира се, не можете да го пропуснете, когато говорите за чанти, базирани на игри и филми.

Image
Image

Символи на PlayStation

Предишната PlayStation чанта, за която говорихме, може да е била много очевидна. Това не е толкова полезно, ако сте чувствителни към хората, които се взират след вас. Ако смятате, че е малко тежък, но се интересувате от раница PlayStation, имаме друго предложение за вас.

Тази раница няма формата на конзола. Вместо това има малко лого, заедно с добре познатите символи на бутоните на Sony. Все още е разпознаваем, но поне не се разхождате с цяла игрова конзола на гърба си.

Image
Image

Pikachu & Eevee

Франчайзът Pokémon е пълен със забавни чудовища, но разбира се може да има само един талисман: Clefairy. В предишното изречение има две лъжи. Всички знаем, че Пикачу е истинският талисман на Pokémon, въпреки че Clefairy е изминал дълъг път в приложението.

Другата лъжа е, че има само един талисман. От няколко години има втори, малко по-малко известен талисман под формата на Eevee. Освен това е много сладък покемон, така че точно като Пикачу не е в раница.

Image
Image

Спайдърмен

Супергероите са и онези фигури, които почти никога не носят нещо със себе си. Сега можем донякъде да разберем това в този случай. Чантите са доста пречка в битка и криенето на нещо в тези костюми от спандекс също не е идеално.

Не можем наистина да виним Питър Паркър, че редовно оставя раницата си, когато Спайдърмен се нуждае от помощ. По-малко удобно е, че не е направил раницата си достатъчно разпознаваема, иначе можеше да намери някоя от време на време. Поне не е нужно да се тревожите за изгубени раници, защото ако някога се озове в купчина багаж, можете просто да кажете „това е този със Спайдърмен“.

Image
Image

Zelda

Малко са героите на играта, които получават толкова луди неща в малка чанта, колкото Link. В нито една игра той не носи нещо по-голямо от няколко джоба на колана си. Понякога той дори няма това и въпреки това успява да носи цял арсенал, който става тежък само когато го извади от мистериозното си складово помещение.

От една страна, бихме искали да можем да направим това в реалния живот. От друга страна, трябва да пропуснем тази красива раница. Има много налични чанти Zelda, но тази е много изкусителна.

Популярна тема