Steam лакомства за страхотна безплатна игра

Съдържание:

Steam лакомства за страхотна безплатна игра
Steam лакомства за страхотна безплатна игра
Anonim

Ако все още търсите нова игра, но нямате представа какво да изберете? Или чакате пускането на игра, но междувременно търсите нещо? Тогава имаме добри новини за вас! Разработчикът The Chinese Room раздава Dear Esther: Landmark Edition безплатно в Steam.

Емоционално влакче в увеселителен парк в Шотландия

Скъпа Естер: Landmark Edition е наративна игра. Това означава, че играта ви отвежда в приключение чрез глас зад кадър. Ще бъдете преведени през красивата природа на Външните Хебриди и ще бъдат обсъдени подробностите от писмата, които сте изпратили на покойната си съпруга. Всичко това с надеждата да открием причината за мистериозната й смърт. Следователно Dear Esther е игра за „любов, загуба, вина и спасение“, според The Chinese Room.

Играта, пусната през 2012 г., получи римейк с двигателя Unity през 2017 г. Това направи възможно да се даде на играта пълен аудио ремастер и да се добави „режим на режисьорски коментар“, в който режисьорите на играта разказват повече за света около вас.

Гледайте трейлъра на Dear Esther: Landmark Edition

Играта, която обикновено би имала цена от около 9,99 евро, в момента е достъпна безплатно поради 10-ата годишнина на играта. Но побързайте, защото промоцията ще приключи на 16 февруари!

Популярна тема