Peaky Blinders VR играта идва със собствена история

Съдържание:

Peaky Blinders VR играта идва със собствена история
Peaky Blinders VR играта идва със собствена история
Anonim

Играта Peaky Blinders VR, която трябва да бъде пусната в края на тази година, направи забележителен избор. Играта с предмет на един от най-успешните сериали на Netflix може лесно да избере да базира историята на един от шестте сезона на Peaky Blinders. Играта искаше да впечатли по някакъв начин и избра да не го прави.

Peaky Blinders: The King's Ransom

Peaky Blinders: The Kings Ransom проследява историята на престъпник, осъден на смърт, който избягва разстрел. Той намира възможност в братята Томи и Артър Шелби. Шестият и последен сезон на сериала Peaky Blinders скоро ще бъде наличен в Netflix.

Играта се развива между четвъртия и петия сезон на сериала на BBC, като по този начин добавя автентична и реалистична история към света на Шелби. В интервю за Gamespot разработчикът Maze Theory обясни защо е избран подходът. „Наистина искахме да направим история, която да се чувства истинска и автентична, но може да бъде и оригинална. Имаше чувството, че имаше някои интересни периоди в сериала, които ни позволиха да изследваме повече с продуцентския екип.“

Image
Image

Известни герои

Автентичното усещане, че играта ще ви завладее, може да се види не само в актьорския състав. Килиан Мърфи ще се завърне като Томи Шелби заедно с брат си Артър Шелби, който ще бъде изигран от Пол Андерсън. Андерсън е използвал пълно улавяне на изпълнението, което ще върне актьора в играта по специален начин.

Peaky Blinders: The King's Ransom е планирано да излезе през 2022 г. Все още не е определена конкретна дата за играта, но с предстоящия шести и последен сезон за сериала, изглежда, че ще бъдем може да се очаква през 2022 г. Гледайте тийзъра за Peaky Blinders: The King's Ransom тук!

Популярна тема