Epic Games раздава специална безплатна игра

Съдържание:

Epic Games раздава специална безплатна игра
Epic Games раздава специална безплатна игра
Anonim

В четвъртък отново е 5 часа, така че феновете на безплатните игри отново са готови: Epic Games предоставя още една безплатна игра, която може да бъде отбелязана от Epic Store. Тази седмица това е високо оценената игра Cris Tales.

Cris Tales е красиво проектирана ролева игра, в която момиче (Крисбел) открива, че може да пренесе средата си в миналото и бъдещето. За съжаление, играта все още използва стари концепции като места за запазване и случайни срещи, което влошава иначе забавната и интересна история. Историята ви отвежда на различни места, всяко със своите (ограничени във времето) пъзели. С този нов ъгъл, базиран на времето, играта носи достатъчно иновации, за да остане интересна през цялото време на играта. Прегледахме играта и я оценихме с приличен 7.5.

Cris Tales безплатно в Epic Games Store

Безплатните игри в Epic Games Store са огромен успех. От години Epic Games раздават безплатни игри по този начин и изглежда, че това няма край за момента! Epic вече обяви, че ще продължи със седмичните безплатни игри поне тази година. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, тези игри са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. Epic Games не спира до Cris Tales, дори безплатната игра следващата седмица вече е обявено. От 3 март играчите ще могат да изискат три нови игри безплатно, а именно Black Widow Recharged, Centipede Recharged и Dauntless Epic Slayer Kit.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема