Най-добрите игри за лятна ваканция

Съдържание:

Най-добрите игри за лятна ваканция
Най-добрите игри за лятна ваканция
Anonim

Elden Ring

FromSoftware дойде с голям успех тази година. Elden Ring се справи добре с новодошлите в жанра, но играта се справи феноменално и със старите Souls ветерани. Играта е огромна и има повече от достатъчно дейности за правене. Повечето от това, което трябва да правите в играта, е да изследвате, което очевидно е забавно лятно занимание. Например в Elden Ring можете да си проправите път през многото блата, градове, замъци и през студените зимни планини.

В допълнение, играта е красива за гледане, с гигантско златно дърво в средата на картата, което е страхотно за гледане. Играта ви дава усещане за изследовател, ако не се налага постоянно да се взирате в екрана You Died.

Играта отнема не само време, защото има толкова много за правене, но и защото е много трудна игра. Ще почувствате как потта капе от челото ви, особено през лятото, когато сте лице в лице с един и същи шеф за десети път.

Важен аспект на играта е вашето оборудване. Някои босове ще нанесат повече щети от оръжия, което ще изисква много усилия, за да се докопате до тях. Така че дръжте очите си отворени за тайни пътеки и допълнителна плячка! Също така е добра идея да харчите вашите руни (XP точки и пари), когато можете. Ако не ги загубите, SteamDeck може просто да се нуждае от нова плаваща функция.

Image
Image

Хоризонт: Забраненият запад

Хоризонт, разбира се, остава част от холандската гордост. За съжаление все още не всеки е имал време да играе играта. Forbidden West излезе по същото време като Elden Ring, което постави играта на изоставане от мнозина. Следователно тази лятна ваканция е идеалното време да се върнете в кожата на Aloy. Или ако още не сте играли Horizon: Zero Dawn, е идеалният момент да започнете.

Това холандско топ заглавие, подобно на първата част, отново е ролева игра от трето лице, която ви въвежда в красив свят с футуристична апокалиптична история. Aloy приема нова заплаха в тази игра и се опитва да спре Blight. Играта продължава шест месеца по-късно след първата игра, така че Forbidden West не затваря нещата около нея и веднага ви въвлича в света.

Различните племена, които можете да посетите и да помогнете да направят играта много безгрижна и забавна дейност. Освен факта, че можете да изпълнявате много мисии, придвижването през страната също стана много по-забавно, Aloy научи някои нови трикове. Aloy вече има пулкастър, който е като кука за захващане. Освен това, подобно на Линк, тя вече има планер, с който можете лесно да летите над големи площи земя и да съкратите времето си за пътуване.

Мястото, където се развива играта, е ослепително. Светът в играта е върнат обратно от природата с комбинация от машини. Това дава картина, която няма да намерите в никоя друга игра. Тъй като играта може да се играе и на PS5, 4K също е наличен и веднага щом го включите, можете да забравите за това лятно слънце навън, не е нужно да го гледате 80 часа.

Image
Image

Sunset Overdrive

Това слънчево лятно заглавие е на пазара от няколко години. По това време Sunset Overdrive беше пуснат като ексклузивен Xbox. За съжаление, Insomniac изостави много потенциални играчи с това. Но не се притеснявайте, играта вече е и в Game Pass. Sunset Overdrive вече е безплатен за игра на компютър и Xbox, ако имате Game Pass. Insomniac, която наскоро направи игрите Spider-Man за Sony, вече доказа в тази игра, че знае какво прави, когато става въпрос за движение в игрите.

В Sunset Overdrive вие "грайндвате" като луди, почти всички парапети, ъгли на сгради и дори водата са готови да се плъзнат. Можете също така да правите скокове на батут на всичко и всичко, за да поддържате комбото си и да смажете OD. OD са вашият враг в тази игра. Тези същества приличат най-много на това, което бихме нарекли зомбита. Като поддържате комбинацията си висока, можете да отключите всички видове готини сили и да си дадете допълнителен тласък, за да взривявате ордите. Имате голямо разнообразие от оръжия на ваше разположение в Sunset Overdrive. Например, имате изстрелващото устройство за плюшени мечета, което изстрелва експлодиращи плюшени мечета, или какво ще кажете за AK-FOFF, който ще ви прекара през стотици куршуми, докато все още се движите по електропровод.

Също така в Sunset Overdrive можете да изглеждате добре, като отключите много костюми или ги купите с печелени кредити в играта. Така че можете да го носите през лятото или да се опаковате дебело за допълнителна защита срещу OD.

Image
Image

Кърби и забравената земя

Нашата щастлива розова топка се завръща тази година, по-розова от всякога. Това заглавие се появи на 25 март 2022 г., това, разбира се, беше натоварен период в света на игрите и много геймъри ще са оставили Kirby настрана за известно време. Все пак, това е заглавие, което трябва да преживеете това лято.

Вземете превключвателя отново и легнете навън на слънце. Започнете, като поглъщате каквото Кърби може да достигне до устата си. Кърби не е загубил силите си. Нашата сладка розова топка вече може да се възхищава в 3D в неговата собствена игра за първи път. В тази игра излизате, за да спасите странна планета и да помогнете на приятелите си Waddle Dees. Можете да се борите с този свят сам или с приятел, защото играта може да се играе в кооперативна игра.

Забравената земя е достатъчно цветна и ярка, за да ви позволи да се отпуснете с часове тази лятна ваканция. С 5 свята, достъпни за изследване и доминиране, има какво да правите, докато почернявате на слънце или докато станете розови като самия Кърби. Така че не забравяйте да се намажете с фактор 50.

Image
Image

Minecraft

Това е последното заглавие в списъка, но със сигурност не на последно място. Minecraft е това заглавие, което можете да играете винаги, но мнозина играят играта през летните вечерни часове. Това е чудесно място да развихрите креативността си или да изследвате обстойно последната шахта.

Е, няма много какво да се каже за Minecraft. В играта има всичко за всеки, стига да харесвате блокове. Историята на Minecraft не е нищо особено и не е нужно да бъде. Играта е доказала това още от старта си. Minecraft е известно име в света на игрите от 2011 г. насам и ще остане така известно време. Така че излезте това лято, за да откриете напълно тази нова актуализация, която може още да не сте играли.

Постоянно се добавят нови блокове и нови пейзажи. Скоро ще има нови биоми в дивата актуализация.

В дивата актуализация очакваме поне два нови биома, а именно Deep Dark и Mangrove Swamp, така че има какво да откриете отново. Ако откриването не е вашето нещо, разбира се можете също да освободите агресията си на много PVP мултиплейър сървъри. И ако дори това не е съвсем за вас, разбира се има много мини-игри, които да опитате, сами или с приятели!

Image
Image

Едно е сигурно, тази лятна ваканция със сигурност няма да скучаете, защото има какво да правите! И вътре, и вън на слънце със сигурност можете да се забавлявате с тези страхотни игри.

Популярна тема