Обсъдена нова самурайска игра за PC Game Pass

Съдържание:

Обсъдена нова самурайска игра за PC Game Pass
Обсъдена нова самурайска игра за PC Game Pass
Anonim

Trek to Yomi започва нейната история в доджо, място, където тренират самураи. Тук веднага се запознавате с главния герой Хироки и неговия господар Санджуро. В доджото можете да видите основните контроли на играта и имате възможност да свикнете с отделния ъгъл на камерата. Ще бъдете запознати и с приятелката на Хироки: Айко.

История без кулминация

Историята, която Trek to Yomi инициира, не е висша математика, а точно обратното. Без да разкриваме твърде много от историята, най-важното е, че Хироки търси отмъщение. В опита си да отмъсти, той само губи много приятели и други близки. По време на вашето пътуване през играта, вие убивате много и нито един човек не е останал прав (с изключение на няколко селяни).

Trek to Yomi изглежда няма място за благодат. Историята всъщност няма никаква дълбочина. Всъщност просто прекарвате три часа, опитвайки се да се отървете от сдържания гняв на Хироки. Жалко, защото играта имаше много потенциал за хубав сюжетен обрат и невероятни моменти.

Image
Image

Какво ще кажете за играта?

За щастие геймплеят компенсира доста посредствената история. Докато напредвате в играта, отключвате всички видове клавишни комбинации, които извършват определена маневра. Може да е малко непосилно да научите толкова много наведнъж, но за щастие наистина не е нужно да ги използвате всичките.

Между другото, битката в Trek to Yomi е невероятно удовлетворяваща; наистина се чувства като да влезеш в обувките на добре обучен самурай. Играта също е изцяло черно-бяла, което създава хубав драматичен ефект. Що се отнася до изследването, Trek to Yomi е малко ограничен. Има само един път, който можете да следвате и въпреки че има тайни стаи, те не добавят нищо към историята (а към вашия арсенал) Също така битката ще ви взриви ума в подходящия момент, както и трудността. При втората най-лесна трудност играта е много проста и можете дори да убиете шефа, без да бъдете ударен нито веднъж. Това важи и за втората по трудност степен. Последният бос в Trek to Yomi е малко антиклимакс.

Image
Image

Безплатна игра

Като цяло, Trek to Yomi е страхотна игра, която да изпробвате в дъждовен съботен следобед. Играта е проста и не е нужно да сте геймър на пълен работен ден, за да се насладите на играта. Сюжетът е хубав, но не е това, за което играете играта. Битката и играта са прекрасни и са нещо различно от всички други популярни игри. С ъгъла на камерата трябва да свикнете, но след като го овладеете, ще прескачате през пейзажа и ще избивате врагове наляво и надясно. Можете да изпробвате играта безплатно чрез (PC) Game Pass.

Популярна тема