Elden Ring speedrunner завършва играта със светкавична скорост

Съдържание:

Elden Ring speedrunner завършва играта със светкавична скорост
Elden Ring speedrunner завършва играта със светкавична скорост
Anonim

Игра, която предизвиква много разочарование и забавление по целия свят, е Elden Ring. От пускането си на пазара играта е възприета от много геймъри и тества баланса между висока трудност и забавление. Играта е пълна с трудни врагове и осигурява страхотно приключение. Поне така бихте си помислили, но не всеки се радва на Elden Ring толкова дълго.

Състезание с времето

Всъщност, скоростен бегач на име Нико Белик (може да разпознаете името от невероятните му умения за боулинг в GTA 4) премина през Elden Ring с бързо темпо. С време от само два часа и тридесет и пет минути той напусна отворения свят на Elden Ring зад гърба си.

Но как успявате да завършите такава игра с отворен свят толкова бързо? Speedrunners са поставили за своя мисия от дълго време да завършат историята на игрите за възможно най-кратко време. Такива бяха и Super Mario Bros. и Mario Odyssey са перфектни примери за битка за побеждаване на времената на другия и завършване на играта възможно най-бързо. Но как работи това в Elden Ring?

Напредък в Elden Ring

В Elden Ring формулата изглежда е комбинация от няколко неща. Първо, трябва да яздите много на коня си, като често се движите възможно най-бързо. Второ, трябва да пропуснете битките с несъществени босове, за да не губите време за тях. След това винаги ще има редица препятствия, които ще срещнете, но това не е нещо, което не може да бъде разрешено по творчески начин.

Elden ring привлече огромни тълпи от пускането си на 25 февруари. Играта не само беше приета положително заради отворения свят и планината от съдържание, но и счупи редица рекорди в Steam и Twitch. Например, 24 часа след пускането си, Elden ring имаше пик от 764 835 играчи.

Популярна тема