Класическа игра Mega Man идва за Nintendo Switch

Съдържание:

Класическа игра Mega Man идва за Nintendo Switch
Класическа игра Mega Man идва за Nintendo Switch
Anonim

Nintendo Switch Online започна бавно с няколко SNES заглавия, но онлайн услугата на Nintendo оттогава набра скорост. С представянето на Nintendo Switch Online+ гамата беше разширена с Nintendo 64 и Sega mega Drive игри.

В последния ден на юни Nintendo добави още няколко любими игри към Nintendo Switch Online + Expansion Pack, една от които дори достигна статус на мем.

Във видеоклип Nintendo обявява, че следните четири игри ще бъдат достъпни за абонатите на Nintendo Online + от 30 юни:

  • Comix Zone
  • Mega Man The Wily Wars
  • Цел Земя
  • Zero Wing

Comix Zone е бийт-ем-ъп от 1995 г., в който сякаш играете през комикс като играч. Нивата са зададени в рамките на списанието за комикси и текстовете са представени като балончета. Тази игра дори доведе до патент за SEGA за начина на представяне!

Mega Man: The Wily Wars е от година по-рано, 1994 г., и разбира се е от Capcom. Тази игра е компилация от първите три игри Mega Man. Оттогава са издадени много варианти на компилации.

Също така насочете Earth и Zero Wing към Nintendo Switch

Target Earth е известен също като Assault Suits Leynos. В тази игра с тичане и оръжие трябва да водите война между Земята и армия от киборги през 2201 г.

Zero Wing спечели световна слава главно с калпавия английски превод, в който изречението „Цялата ви база принадлежи на нас“ще остане любимо завинаги.

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online се предлага в два варианта: обикновената версия и Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Версията за раница струва 3,99 евро на месец, 7,99 евро за 3 месеца или 19,99 евро на година.

Пакетът Nintendo Switch Online + Expansion Pack е малко по-скъп и се предлага само за 12 месеца: тази версия струва 39,99 евро. За тези, които все още не могат да направят избор, Nintendo има 7-дневен пробен абонамент.

Популярна тема