Компютърните играчи могат да поискат още една красива безплатна игра

Съдържание:

Компютърните играчи могат да поискат още една красива безплатна игра
Компютърните играчи могат да поискат още една красива безплатна игра
Anonim

На компютър в момента е възможно да се събере голяма колекция от игри, без да се плаща нито едно евро. Различни уеб магазини раздават нова безплатна игра от време на време и GOG също се присъедини към тази тенденция.

Уебмагазинът наскоро стартира с лятната разпродажба, която продължава до 27 юни. По време на разпродажбата можете не само да се възползвате от висока отстъпка за игри, но и от безплатни заглавия. Например, миналия уикенд играчите имаха възможност да добавят безплатно Beautiful Desolation към акаунта си и сега е време за още една безплатна игра.

В GOG вече можете да поискате безплатен Flashback. Все пак трябва да сте бързи, защото промоцията изтича в рамките на три дни към момента на писане. Flashback е модерен поглед върху едноименната класика, с подобрена графика, ремастерирана музика и опция за използване на превъртане назад.

Още безплатни игри за гол

Както споменахме, GOG не е единственият уеб магазин, който раздава безплатни игри. В Epic Games, например, можете да добавяте една или повече игри към вашата колекция всяка седмица безплатно за дълго време. В този онлайн магазин в момента можете да поискате специална игра, за която имате време до четвъртък!

Популярна тема