Jurassic World първо започна като игра, преди да стане филмова поредица

Съдържание:

Jurassic World първо започна като игра, преди да стане филмова поредица
Jurassic World първо започна като игра, преди да стане филмова поредица
Anonim

Филмите за Джурасик парк имаха огромен успех, когато става дума за филми, но по отношение на игрите бяха доста разочароващи. Една от получените игри е Trespasser, създадена от Шеймъс Блекли, разработчикът, който по-късно основава Xbox.

През 2012 г. Блекли беше недоволен от своя работодател CAA, където Стивън Спилбърг беше един от клиентите. Режисьорът го убеждава да започне да прави игри отново и не много по-късно Блекли получава обаждане от Universal. Блекли се обедини със Спилбърг, за да работи върху нова игра на Джурасик Парк, отчасти за да изтрие петното на Trespasser. Това разказва Блекли в Twitter.

Мениджмънтът на Universal Studios се промени само докато Блекли работеше върху играта и беше взето решение тя да се превърне във филм. Този проект в крайна сметка се превърна в Jurassic World, който най-накрая удари кината през 2015 г.

Няколко игри за Джурасик свят

Въпреки че в крайна сметка Блекли така и не успя да направи своята игра Jurassic World, по-късно бяха направени няколко игри за филмите. Например, скоро се появи LEGO Jurassic World от Telltale Games. В играта можете сами да изживеете приключението, включително, разбира се, хумористичното LEGO намигване.

След това дойдоха още две игри Jurassic World Evolution. В тези заглавия целта не е да оцелеете, а вие получавате задачата сами да управлявате парк, пълен с динозаври.

Популярна тема