Играта Iron Man се създава в изненадващо студио

Съдържание:

Играта Iron Man се създава в изненадващо студио
Играта Iron Man се създава в изненадващо студио
Anonim

Наскоро се появи слух, че EA работи върху игра с отворен свят Black Panther. Но кралят на Уаканда може да не е единственият герой, който EA има под крилото си. Джеф Гръб, който също излезе със съобщението за Черната пантера, отказа, че EA прави друга игра на Marvel.

Това беше кратък коментар по време на поток на Game Mess и Grubb не каза кой герой е. Но когато в интернет се появи дискусия, вътрешният човек Том Хендерсън се включи. По негова информация става дума за Железния човек.

Хендерсън наистина показва, че никога не е чувал достатъчно за този проект, за да публикува пълен доклад за него. Съветът на Хендерсън е да приемете съществуването на тази игра със зрънце сол за момента. И все пак е поразително, че двама добре известни вътрешни хора са чули за втора игра на Marvel от EA.

Игри за един играч, важни за EA

Ако EA наистина направи игра Iron Man, тя ще се присъедини към непрекъснато нарастващ брой игри за един играч от издателя. По-рано EA обяви, че игрите за един играч имат важно място в портфолиото на компанията. Независимо от това, мултиплейър игрите с обслужване на живо носят най-много пари.

Популярна тема