Take-Two разработва нова игра Lord of the Rings

Съдържание:

Take-Two разработва нова игра Lord of the Rings
Take-Two разработва нова игра Lord of the Rings
Anonim

В Twitter Private Division обяви, че се прави нова игра, която се развива в „литературната вселена на Средната земя на J. R. R. Толкин. Литературното произведение в поредицата е лицензирано, според уебсайта на Private Division. По този начин разработчиците могат да започнат с „най-широкия творчески лиценз за интерпретиране на основната ерудиция на книгите“. Накратко, разработчиците не трябва да се ръководят от филмите на Питър Джаксън или сериалите на Amazon Prime.

Все пак има връзка между тези произведения и новата игра. Играта се разработва от Weta Workshop. Тази компания предоставя специални ефекти и реквизит за филми. Базиран е в Нова Зеландия и е работил както по филмите на Питър Джаксън, така и по сериала на Amazon.

Компанията има клон за разработка на игри от 2014 г. Студиото е частно управлявано от креативни разработчици и филмови ветерани. Въз основа на уебсайта, студиото изглежда се е фокусирало главно върху AR игри в миналото.

Кога ще бъде пусната новата игра Lord of the Rings?

В момента няма нищо, което Weta Workshop и Private Division всъщност могат да покажат около този нов проект. Играта все още е в ранна фаза на разработка. Очаква се да бъде пуснат през данъчната 2024 година.

Популярна тема