GOG се радва на безплатна игра Lovecraft

Съдържание:

GOG се радва на безплатна игра Lovecraft
GOG се радва на безплатна игра Lovecraft
Anonim

Вече е почти възможно да играете игри през цялата година, които се раздават безплатно от онлайн магазини. Например, Epic Games Store идва с безплатна игра почти всяка седмица, а понякога дори няколко. И ако това не е достатъчно, Good Old Games – по-известни като GOG – редовно ни доставят и безплатна игра.

В момента също е така. В момента можете да добавите Untold Stories на Лъвкрафт към своята колекция безплатно чрез онлайн платформата. Не се нуждаете от абонамент за това и няма други уловки. Само се уверете, че действате бързо, защото раздаването приключва в сряда следобед в 15:00 часа.

Пропълзете в света на H. P. lovecraft

Неразказаните истории на Лъвкрафт е екшън мошеник, базиран върху света на писателя Х. П. любовкрафт. Авторът е известен с космическия ужас и невъобразимите Велики стари, като Ктулху, Гол-Горот и Хастур. В играта можете да очаквате същества, които обикновено не бихте срещнали в тъмна уличка.

Като играч, вие поемате ролята на пет различни героя, всеки на различно място, за да разрешите мистерия и да се биете срещу странни същества. Имате ли какво е необходимо, за да разгадаете тайните на Великите стари?

Популярна тема