Игра с отворен свят на Marvel, бракувана след години на разработка

Съдържание:

Игра с отворен свят на Marvel, бракувана след години на разработка
Игра с отворен свят на Marvel, бракувана след години на разработка
Anonim

В интервю за MinnMax Кристофър Сундберг, основател на Avalache Studios, разкри, че неговото студио работи върху игра Iron Man. Avalache Studios работиха по този проект от няколко години, докато Marvel и Disney не го напуснаха през 2012 г. Освен това не е посочена ясна причина защо е бил изтрит.

В интервюто Сундберг казва, че в разработката са участвали много страхотни хора и крайният резултат би бил много добър. В играта беше възможно да летите през открит свят като Iron Man и да блъскате врагове през стени с неговите „Repulsor ръкавици“.

Iron Man се появява в други игри на Marvel

По времето, когато Avalache Studios работеше върху игра Iron Man, други студиа също работеха върху игри около супергероя на Marvel. Sega пусна игра Iron Man през 2008 г., продължение дойде през 2010 г., а издателят Gameloft пусна третата част под формата на мобилна игра през 2013 г. Тези проекти на Железния човек винаги излизат през същата година като филмите на Marvel Studios и също са базирани на тях.

През 2020 г. успяхме да видим отново Iron Man в две игри. Героят всъщност можеше да се играе в неговата собствена игра за виртуална реалност на Playstation и в Marvel's Avengers от Crystal Dynamics. Възможно е скоро да видим героя отново в игра, защото има слухове, че EA също планира игра Iron Man в допълнение към играта Black Panther.

Популярна тема