Teaset The Last of Us Part 1 нов IP адрес на Naughty Dog?

Съдържание:

Teaset The Last of Us Part 1 нов IP адрес на Naughty Dog?
Teaset The Last of Us Part 1 нов IP адрес на Naughty Dog?
Anonim

Има плакати с фантастична обстановка на няколко стени в The Last of Us Part 1. Например, показва Пегас (крилат кон), дракон и жена воин. Плакатите не присъстваха в оригиналната игра.

Ето защо хората смятат, че тези плакати дразнят нов IP адрес на Naughty Dog. Не е необичайно игрите да съдържат намеци за нови проекти. Този начин на дразнене също не е непознат за Naughty Dog: Uncharted 3 съдържа подобен намек за The Last of Us.

Съвпадение, концептуалният художник на Naughty Dogs Hyoung Nam вече публикува фантастични илюстрации в ArtStation миналата година. Те бързо изчезнаха, само за да се върнат с твърдението, че са вдъхновени от Assassin's Creed Valhalla. Това просто не обяснява защо има дракон в една от илюстрациите, толкова много фенове са убедени, че това е прозрачна лъжа, за да се прикрие съществуването на Fantasy IP.

Нов IP адрес на Naughty Dog на път?

Вероятно Naughty Dog вече работи върху това, което ще дойде след The Last of Us. Въпросът е колко скоро ще стане това, тъй като The Last of Us Part 1 едва завършва. Друго нещо, което трябва да имате предвид е, че Naughty Dog все още има The Last of Us Factions в процес на разработка, така че всяка фентъзи игра вероятно няма да е следващата игра на студиото.

Популярна тема