5-те най-добри сериала на Apple TV+: от героя на Marvel до хумора

Съдържание:

5-те най-добри сериала на Apple TV+: от героя на Marvel до хумора
5-те най-добри сериала на Apple TV+: от героя на Marvel до хумора
Anonim

Защита на Джейкъб

След като Крис Евънс предаде своя щит на Капитан Америка в MCU, той поема ролята на Анди Барбър в драматичния сериал на Apple TV+ Defending Jacob. Defending Jacob е базиран на книга на Уилям Ландей. Сериалът разказва за 14-годишния Джейкъб Барбър, който е заподозрян в убийството на свой съученик. Всички доказателства сочат, че Джейкъб наистина го е направил. Бащата на Джейкъб, помощникът на окръжния прокурор Анди Барбър, се оказва в конфликт със себе си. Той иска да защити и защити сина си, но също така не е напълно сигурен в невинността на сина си.

Defending Jacob е много вълнуващ драматичен сериал със страхотен актьорски състав. Ако обичате да бъдете погълнати от интензивна история или искате отново да се възхищавате на Крис Евънс, Defending Jacob определено трябва да видите.

Image
Image

The Afterparty

Разработен от екипа зад комедийната сензация 21 Jump Street, The Afterparty е най-новият сериал на Apple TV+. Когато среща в гимназията излиза извън контрол и се оказва, че някой е бил убит, детектив Данър, изигран от Тифани Хадиш, трябва да открие кой го е направил. Afterparty е мистерия за убийство, примесена с комедийни елементи и следователно има вълнуващи и забавни страни.

Така че, ако сте готови за игра на Cluedo, но искате и да се посмеете с актьорски състав, пълен с комедийни икони, The Afterparty на Apple TV+ определено се препоръчва.

Фондация

Foundation е следващият в списъка за най-добри съвети за гледане на Apple TV+. Това е поредица, базирана на книгите на известния автор Айзък Азимов. Основата е определението за научно-фантастичен сериал и следователно се развива в далечно бъдеще. Историята е за математик Хари Селдън, който е открил теория, която му позволява да предскаже бъдещето на обществото. Чрез своята теория той открива, че обществото е на ръба на колапса и това ще причини хаос за 30 000 години. Селдън смята, че може да съкрати тези 30 000 години до най-малко 1000 години, така че той създава фондацията, за да му помогне да направи това. Само има хора с голямо влияние в обществото, които правят всичко възможно да се противопоставят на Фондациите.

Въпреки че сериалът може да бъде доста сложен и определено трябва да задържите цялото си внимание, когато го гледате, той все пак е качествен сериал. Фон дьо тенът е много добре написан, много умело е съставен и вие сте изумени колко красив изглежда светът. Определено се препоръчва за всички фенове на научната фантастика сред нас.

Swagger

Всеки баскетболист мечтае да стигне до НБА. Такъв е и Джейс Карсън, главният герой на Суагър. Джейс е момче на 14, но вече има много талант за баскетбол. Той е най-добрият играч в своя регион и мечтае да играе в НБА. Въпреки че има толкова голям потенциал, в живота му има много драма. Изпитва натиск от треньора и средата, но е и юноша. Въпреки това той прави всичко по силите си, за да отведе отбора си до победа.

Swagger черпи много вдъхновение от ранните години на NBA All-Star Кевин Дюрант, който е и изпълнителен продуцент на сериала. Ако харесвате баскетбола или спорта като цяло, Swagger е сериал на Apple TV+, който определено трябва да гледате.

Тед Ласо

Не можете да говорите за Apple TV+ без да споменете Ted Lasso. Ted Lasso е най-популярният сериал в услугата за стрийминг и също така спечели няколко Еми. Сериалът е за колежански футболен треньор на име Тед Ласо. Когато Ребека Уелтън, шеф на футболен отбор от Висшата лига, търси отмъщение на бившия си съпруг, тя наема Тед Ласо, който няма представа за спорта. Въпреки борбите и демотивацията на екипа, Тед Ласо остава оптимист и весел, което води до комични ситуации.

Гледането на Ted Lasso ви прави също толкова оптимисти, колкото и главният герой, а сериалът като цяло просто ви зарежда с добро настроение. Като абонат на Apple TV+ трябва поне да дадете шанс на Ted Lasso.

Image
Image
Apple TV+

Популярна тема