PSVR 2 веднага ще получи цяла планина от игри при пускането

Съдържание:

PSVR 2 веднага ще получи цяла планина от игри при пускането
PSVR 2 веднага ще получи цяла планина от игри при пускането
Anonim

С новите конзоли и платформи въпросът винаги е колко игри можете да играете при стартирането. Мнозина вероятно ще си спомнят сушата в началото на PlayStation Vita, която скоро се превърна в шега.

Поне феновете не трябва да се тревожат за стартирането на PSVR 2. По време на презентация за инвеститори Sony обяви, че цяла планина от игри ще бъде достъпна веднага след пускането им. Според издателя повече от двадесет заглавия ще могат да се играят при стартирането, които са направени от собствените студия на Sony, но също и от независими разработчици.

Кои игри ще бъдат достъпни при пускане все още не е известно, но изображение на Horizon Call of the Mountain беше показано на презентацията. Тази игра беше представена от Sony по време на CES 2022 и е спин-оф на добре познатите игри Horizon от холандския разработчик Guerrilla.

Кога ще бъде пуснат PSVR 2?

Sony обявява повече за PlayStation VR 2 малко по малко, но все още няма дата на пускане, обявена от издателя. Това скоро може да се промени, тъй като според съобщенията витрина за очилата за виртуална реалност е на път. Във всеки случай, според други източници, трябва да чакаме дълго време, тъй като PSVR 2 щеше да бъде отложен за 2023 г.

Популярна тема